Fauteuil Vintage PU leer geruit - Bruin of Antraciet

Houten Meubel Outlet
    Levertijd:1-14 dagen (afhankelijk van de afleverlocatie)
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Deze stoel is geïnspireerd door de moderne klassiekers maar met een sterk en hedendaags uniek karakter!

Deze fauteuil is uitgevoerd in 'washed' PU, oftewel een gepoetste lederlook. Doordat het PU op ambachtelijke wijze wordt geschuurd, is geen enkele stoel hetzelfde. Deze mooie afwerking geeft uiteindelijk een unieke en subtiele kleurovergang van het materiaal. De sledepoot, die doorloopt als armleuning, is gemaakt van grijs gepoedercoat metaal. De armleuningen zijn zelf ook nog voorzien van een stukje PU. De fauteuil is verkrijgbaar in 2 kleuren en wordt als eenvoudig bouwpakket geleverd.

Afmetingen: 62 (b) x 71 (d) x 81 (h) cm. Zitdiepte: 50 cm, zithoogte 45 cm en hoogte armleuningen: 60 cm

 

Onderhoud

Zoals alle natuurlijke leersoorten kan dit leer ook licht verkleuren door blootstelling aan (fel) zonlicht. Elke huid welke verwerkt wordt is uniek, zo is ook elke meubel uniek. Door het gebruik van verschillende mallen kunnen de geleverde modellen licht afwijken van de modellen in de showroom. Qua onderhoud adviseren het gebruik van de leather care kit.

Kleuren De afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Elke leren huid welke wij verwerken heeft zijn eigen unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.
Gerelateerde Producten