Hoekbank grijs rechts met festonsteek

Houten Meubel Outlet
    Levertijd:1-14 dagen (afhankelijk van de afleverlocatie)
Bestel
  • Beschrijving

Een luxe en grote leefbank met stijlvolle festonsteek langs de naden

Door een speciale wassing van de stof krijgt de bank een uniek en licht gesleten (vintage) uiterlijk. Vergelijk het met je favoriete jeans. De mix van katoen en linnen maakt de bank echter ijzersterk en kidsproof. De stof bestaat uit 60% katoen en 40% linnen en is voor intensief woongebruik. De bank wordt afgewerkt met een festonsteek aan de naden. De bank is alleen op voorraad met een chaise longue rechts.

VINTAGE; Dit artikel heeft een speciaal productie- en wasproces ondergaan, waardoor een fraai, authentiek en gewassen aspect ontstaat. De stof is 100% natuurlijk en elke meter is uniek. Hierdoor zijn variaties in kleur, look en grip speciale eigenschappen van deze stof. Tijdens het gebruik wordt dit specifieke karakter van de stof versterkt. Vergelijk het met jouw favoriete jeans. Let op: Handwassen op 30 graden is mogelijk, maar let op dat deze stof kan verkleuren of verbleken tijdens het wassen. Was de hoes altijd binnenste buiten (indien mogelijk). Deze bank wordt in losse elementen geleverd. Deze zijn eenvoudig met elkaar te verbinden door middel van beugels. 

Afmetingen: 96 / 177 (d) x 349 (b) cm. De zithoogte is 42 cm, de zitdiepte is 60 cm en de hoogte van de armleuning is 60 cm.