Hoekbank cognac rechts

Houten Meubel Outlet
    Levertijd:1-14 dagen (afhankelijk van afleverlocatie)
Bestel
  • Beschrijving

Deze moderne en robuuste hoekbank heeft wel een heel bijzonder uiterlijk.

Het minimalistische ontwerp en de strak vormgegeven leuningen geven de bank een sterk karakter met een zeer uitnodigende zitting. De bekleding is gemaakt van Eco-leder, een leersoort dat in tegenstelling tot verschillende andere soorten leer warm en zacht aanvoelt. De vintage uitstraling van het leer maakt de bank helemaal af. Dankzij deze kenmerken en de cognac bekleding is de bank gemakkelijk toe te passen in zowel een klassiek als modern interieur. De ruime hoekbank biedt plaats aan het hele gezin of ga zelf lekker liggen. Alleen verkrijgbaar in de opstelling zoals op de foto.
Eco-Leder
Eco-Leder is een samenstelling van twee soorten materialen; een onderlaag van gerecycled echt leer dat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling, en een polyester afdeklaag dat het leer beschermt en oneffenheden voorkomt waardoor het een stevige combinatiestof wordt. Dankzij de combinatie met polyester voelt het leer warm en zachter aan dan de gemiddelde leersoorten.

Onderhoud

Het Eco-Leder kan niet behandeld worden met vet voor leer. Voor het schoonmaken is een vochtige doek ruim voldoende, in geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek wederom de stof afnemen met een vochtige doek.

Afmetingen: 73 (h) x 305 (b) x 96 (d) zitgedeelte - 175 (d) loungegedeelte. Zitdiepte: 67 cm, zithoogte: 46 cm